Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του ΑΟΑΝ, καθώς μια ακόμη εβδομάδα πέρασε χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις και φτάνοντας στα τέλη Ιουνίου και χωρίς κάτι ουσιαστικό να υπάρχει για την τύχη του σωματείου, όλα πλέον θα πρέπει να θεωρούνται πιθανά, μιας και κάθε ημέρα που φεύγει και δεν προκύπτει κάτι το ουσιαστικό για τους «κυανόλευκους», είναι εις βάρος τους.

Μπορεί να μην είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα στην πρόκληση που υπάρχει μπροστά της έπειτα και πάλι από αρκετά χρόνια και είναι η συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όμως το ότι δεν υπάρχει ή δεν βρίσκεται το άτομο που θα βγει μπροστά και να ηγηθεί της προσπάθειας από τη θέση του προέδρου, «φρενάρει» τις εξελίξεις.

Με τις ομάδες να έχουν περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 5 Ιουλίου (σε δύο εβδομάδες δηλαδή), τα περιθώρια διαρκώς και στενεύουν και μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία (Γ’ εθνική) με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν, κανείς δεν ξέρει τι αποτελέσματα (αγωνιστικά, αλλά κυρίως μη αγωνιστικά) θα αφήσει στο σωματείο και τι εικόνα θα μπορέσει να δείξει προς τα έξω, μιας και δεν πρέπει και δεν αξίζει να «τσαλακωθεί» το όνομα και η ιστορία του.

Ο πρόεδρος Μύρωνας Πολυχρονάκης έχει τονίσει ότι όπως λειτουργούσε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, όπου ουσιαστικά αυτός «έτρεχε» για τα πάντα, έχοντας τη βοήθεια δύο-τριών ακόμη ατόμων είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί στη Γ’ εθνική όπου απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, όμως δεν θέλει και οι προσπάθειες του τα δύο τελευταία χρόνια να αναδείξει την ομάδα πρωταθλήτρια και να την φέρει και πάλι εκτός τοπικών πρωταθλημάτων να πάνε στράφι. Έτσι, επιθυμία του είναι να την παραδώσει σε ενδιαφερόμενους που να μπορούν να ανταπεξέλθουν και αυτός να δώσει την όποια βοήθεια του ζητηθεί και χρειαστεί το νέο Δ.Σ. Προς το παρόν το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες, οπότε πηγαίνοντας σε εκλογές αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον να αναλάβουν το σωματείο νέα άτομα και ο μόνος ενδιαφερόμενος εξακολουθεί να είναι ο κ. Πολυχρονάκης, τότε είναι αυτός που θα πάρει τις όποιες αποφάσεις ξεκινώντας έναν «μαραθώνιο» για την Γ’ εθνική (ήδη χάθηκε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας την περσινή σεζόν Χρήστος Χρυσοφάκης που πήγε στον ΟΦΙ) ή παραμονή στο τοπικό. Διαφορετικά, αν και ο ίδιος δηλώσει αδυναμία να συνεχίσει την προσφορά του, ο ΑΟΑΝ θα κληθεί να περάσει και πάλι μια δύσκολη και άσχημη περίοδο στην ιστορία του.