Με Αγιονικολιώτικο χρώμα… βάφτηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος τένις οπεν του Λιβυκού Ιεράπετρας σε άνδρες και γυναίκες με τον Γιάννη Μαγουλιανό και την Εμμανουέλλα Δαβράδου αντίστοιχα να κατακτάνε τον τίτλο.

Ο τελικός στους άνδρες διεξήχθη το Σάββατο το βράδυ με τον Γιάννη Μαγουλιανό από τον Άγιο Νικόλαο, να βγάζει χαρακτήρα στο πρώτο σετ απέναντι στον εξαιρετικό σε επίπεδο Γιάννη Σηφάκη από την Ιεράπετρα κερδίζοντας 7-5, εξέλιξη αποδείχθηκε καθοριστική για την συνέχεια. Ο Αγιονικολιώτης τενίστας απέκτησε σημαντική ψυχολογική τόνωση και με καθαρό μυαλό στο 2ο σετ έπαιξε με σαφώς πιο μεγάλη άνεση από τον Ιεραπετρίτη αντίπαλο και με 6-3 πήρε το σετ και τον τελικό.

Στον τελικό των γυναικών είχαμε δύο αθλήτριες από τον Άγιο Νικόλαο να διασταυρώνουν τα… ξίφη τους και την Εμμανουέλλα Δαβράδου παρά το μικρό της ηλικίας της να βγάζει ψυχραιμία και σωστές επιλογές κάνοντας την ανατροπή κόντρα στην Κάθριν Σορ και το 4-6 έγινε 6-1 και 10-8 στο έξτρα σετ.

Στην τρίτη θέση για τους άνδρες αναδείχθηκαν δύο Ελουντιανοί, οι Δημήτρης Ψαριάης και Δημήτρης Δεληγιάννης και στις γυναίκες η Ασπραδάκη Ελένη και η Ταβλαδάκη Ντέπυ.

Τα αποτελέσματα των τελικών φάσεων:

Αντρών

Ημιτελικά

Δεληγιάννης-Μαγουλιανός 2-6, 0-6

Ψαριάης-Σηφάκης 4-6, 6-7

Τελικός

Σηφάκης-Μαγουλιανός 5-7, 3-6

Γυναικών

Ημιτελικά

Σορ-Ταβλαδάκη 6-3, 6-2

Ασπραδάκη-Δαβράδου 1-6, 3-6

Τελικός

Δαβράδου-Σορ 4-6, 6-1, 10-8