Σε απάντηση στα αναφερόμενα στο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ανατολή με τίτλο «Χωρίς παθολόγο το ΓΝΑΝ» στο φύλλο της 11ης Ιουλίου 2019, με υπογράφοντα τον κ. Μ. Ατσαλάκη και σχολιαστή τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου κ. K. Νικολαράκη, παρακαλούμε, προς ενημέρωση των πολιτών, να δημοσιεύσετε τα ακόλουθα:

Τα αναφερόμενα στο παραπάνω σχετικό Δημοσίευμα της εφημερίδας «Ανατολή» είναι ανακριβή, καθώς στις 11-7-2019 εφημέρευε ειδικευμένος ιατρός Παθολόγος σε ενεργό 24ωρη εφημερία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου το όνομα του οποίου ήταν αναρτημένο κανονικά στο πρόγραμμα εφημερίων. Πρόκειται για τον τρίτο -κατά σειρά- νέο, μόνιμο ιατρό που ανέλαβε υπηρεσία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μας τη Δευτέρα 8-7-2019 και ο οποίος συνδράμει και στο πρόγραμμα εφημεριών της Παθολογικής Κλινικής.

Όλα τα επείγοντα περιστατικά που προσήλθαν την εν λόγω ημέρα εξυπηρετήθηκαν χωρίς προβλήματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενώ η Παθολογική Κλινική διαχειρίστηκε μόνο τους νοσηλευόμενους ασθενείς με ευθύνη της Διευθύντριας της κλινικής.

Παρακαλούνται οι υπογράφοντες να ελέγχουν με μεγαλύτερη προσοχή τις πηγές ενημέρωσής τους και να διασταυρώνουν αρμοδίως τις πληροφορίες που δημοσιοποιούν.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

 

 

  • Δείτε ΕΔΩ τι αναφέρει ο κ. Νικόλαος Κακολύρης Διευθυντής ΤΕΠ