Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η εκδήλωση παραλαβής της νέας πτέρυγας ανάπτυξης Ενδοσκοπικής Μονάδας Πεπτικού.

Ο μέχρι χώρος του παλαιού μαιευτηρίου ήταν κλειστός και χάρις στην ευγενική χορηγία της εταιρείας «Golfresidences – Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa» θα είναι η νέα πτέρυγα ανάπτυξης Ενδοσκοπικής Μονάδας Πεπτικού, προστιθέμενη στην ήδη υπάρχουσα αίθουσα, που είχε εξοπλιστεί με δωρεά της οικογένειας Τσίγκου. Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως για να καλύψει τις ανάγκες του γαστρεντερολογικού τμήματος και ονοματοδοτήθηκε προς τιμή της οικογένειας Ιωάννη και Ελένης Σμπώκου.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, του Δημάρχου Μαλεβυζίου Μενέλαου Μποκέα, του Περιφερειακού Συμβούλου Μανόλη Κλώντζα, εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων και φυσικά των εκπροσώπων της οικογένειας Σμπώκου, η Διοικήτρια του ΓΝΑΝ Μαρία Σπινθούρη μίλησε για το εγχείρημα και τις προοπτικές που προσδίδει στο ίδρυμα η νέα πτέρυγα.

Ξεχωριστή η στιγμή που ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σ. Αρναουτάκης, ανακοίνωσε, μέσα σε  χειροκροτήματα, ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα αναλάβει το 25% των παρεμβάσεων που μένουν στις κτιριακές υποδομές του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, μετά την σχετική πρόσκληση της κ. Σπινθούρη.

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στον χώρο της νέας πτέρυγας ανάπτυξης Ενδοσκοπικής Μονάδας Πεπτικού.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση στο αυριανό φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ