Ολοκληρώνοντας την θητεία από τη θέση Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητα την εποπτεία του Πάνω Μιραμπέλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα απ’ όλους, τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, για την εμπιστοσύνη του, εντάσσοντάς με στο περιβάλλον των στενών συνεργατών του.

Επίσης όλους τους Προέδρους και τα μέλη Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων για την κατανόηση και την συνεργασία μας.

Επιπλέον ευχαριστώ όλους τους εργαζομένους και τις Διοικήσεις των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου, ΔΑΕΑΝ, ΔΕΥΑΑΝ, ΠΑΟΔΑΝ, ΟΚΥΔΑΝ και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την συνεργασία μας και την στήριξη τους.

Όλα όσα καταφέραμε αυτό το διάστημα, ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς που καταβάλαμε, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ’ αυτό το αποτέλεσμα, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, που διεκπεραίωσαν υπηρεσιακά ζητήματα, στους οποίους οφείλω άλλο ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Ένα ακόμα ευχαριστώ, στους συλλόγους, φορείς και εθελοντές για την στήριξη και τις δράσεις τους που κράτησαν ζωντανή την πόλη μας και τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Παραδίδω τους τομείς αρμοδιότητάς μου σε άξιους συναδέλφους που εκτιμώ και παραμένω, στο μέτρο του δυνατού, παρούσα για οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί. Θεωρώ ότι έκανα το καθήκον μου ως πολίτης, με την προσπάθεια που κατέβαλα για το καλό του τόπου μου.

Νιώθω πλήρης και βαθύτατα συγκινημένη και με περισσότερες εμπειρίες. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο που μόνο τα καλά θα κρατήσω!

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, που με τη δύναμη της ψήφου σας, δώσατε σε μένα την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου, δουλεύοντας με αμείωτο ρυθμό μέχρι και σήμερα και να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία, που αποτελεί πολύ δημιουργικό κεφάλαιο της ζωής μου.

Καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία εύχομαι σε όλους με γνώμονα και μόνο το κοινό καλό του τόπου μας!!!

Έφη Βελημβασάκη – Κοκολάκη