Ένα από τα μικρά παιδιά που αποτελούν ποδοσφαιρική «ελπίδα» του Νομού Λασιθίου στο μέλλον και αναζητούν την τύχη τους σε ψηλό επίπεδο είναι ο Κώστας Χατζηκυριακος. Είναι ένα ταλαντούχο και εξελίξιμο παιδί που δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και προσπαθεί να κάνει το «ξεπέταγμα» παρότι διανύει μόλις το 9ο έτος της ηλικίας του. Επιλέχθηκε από τον Ακαδημαϊκό μηχανισμό της Μάιντζ στα δοκιμαστικά του Ηρακλείου. Επίσης μέσα από αυστηρή αξιολόγηση επιλέχθηκε και βρέθηκε στον ΟΦΗ και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου Α΄ επιπέδου πέρυσι με πολύ καλή παρουσία.

Ο Αγιονικολιώτης Κώστας Χατζηκυριάκος γεννημένος το 2009 έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και απόρροια της αγάπης του για το ποδόσφαιρο, η οποία του δίνει κίνητρα και ώθηση να δουλεύει σκληρά, έκανε και άλλα ποδοσφαιρικά βήματα. Το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε σε δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ηράκλειο όπου βρέθηκαν αρκετά παιδιά από το νησί, με τον Χατζηκυριακο να εκπέμπει θετικά μηνύματα, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία σαν επιτελικός μέσος όπου έβαλε και αρκετά γκολ. Συνεχίζει στην Κ9 του ΟΦΗ όπου τοποθετήθηκε στο Α΄ επίπεδο, αν και ηλικιακά είναι μικρότερος.

Στις 2 Οκτωβρίου θα βρεθεί σε επίσημο τουρνουά επιλογής της Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο θα διεξαχθεί στην Σαντορίνη ανάμεσα σε πολλά παιδιά της ίδιας ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Αν επιλεγεί θα κάνει ταξίδι… στο όνειρο καθώς θα βρεθεί στην Ισπανία και την Μαδρίτη για τα τελικά δοκιμαστικά.