Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η Νίκη Σητείας στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχοντας ακόμα μπροστά της τουλάχιστον ένα μήνα για να δουλέψει. Οι Σητειακοί έχουν ρεπό την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αντί για τις 20 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους στις 27 Οκτωβρίου, την 2η αγωνιστική, στο ντέρμπι με την ΑΕ Νεάπολης εντός έδρας.

Χωρίς αγώνα πέρασαν την Α΄ φάση (5-6 και 12-13 Οκτωβρίου) και στο κύπελλο Λασιθίου και θα αντιμετωπίσουνστη Β΄ φάση και πάλι την ΑΕ Νεάπολης λογικά τον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Νεκτάριου Στάθη έχει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τις επίσημες αναμετρήσεις, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και απόλυτα θετικό, διότι είναι μεγάλο το διάστημα αδράνειας.

Η προετοιμασία πάντως προχωράει σύμφωνα με το πλάνο του νεαρού προπονητή της Νίκης Νεκτάριου Στάθη. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή, καθώς η κούραση είναι έντονη, λόγω της δουλειάς στον τομέα της ταχύτητας και της ταχυδύναμης, με αποτέλεσμα να είναι πολύ βαριά τα πόδια των παικτών, όπως φάνηκε και στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΑΟ Ελούντας.

Το Σάββατο η Νίκη θα δώσει άλλο ένα καλό παιχνίδι, προσεγγίζοντας το Μισεδάκειο για να παίξει με τον ΑΣΙ.