Αντικαταστάθηκαν επιτέλους τα παλιά, κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας σε ένα μήκους περίπου 165 μέτρων στον παραλιακό δρόμο της Σητείας που συνδέει παράλληλα την Σητεία με την περιοχή του Παλαικάστρου. Οι εργασίες για την αλλαγή των στηθαίων ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ολοκληρώθηκαν.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας κ. Γιάννης Παπαδάκης η συγκεκριμένη δράση αρμοδιότητα της Περιφέρειας είχε ανατεθεί σε εργολάβο κι ακολούθως σε υπεργολάβο και συνέβαλε και ο Δήμος στο πλαίσιο των  δυνατοτήτων του, προκειμένου να ολοκληρωθεί. Η “πίεση” και η καλή συνεργασία με την Περιφέρεια όπως τόνισε, οδήγησε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Στόχος όπως πρόσθεσε είναι η πλήρης αντικατάσταση των στηθαίων  του παραλιακού όπου αυτά είναι παλιά και σε κακή κατάσταση, μέχρι την νέα καλοκαιρινή σαιζόν, με σκοπό πρωτίστως την ασφάλεια αλλά και δεδομένου ότι ο παραλιακός είναι η «εικόνα» της περιοχής. Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχιστεί η «πίεση» αλλά και η καλή  συνεργασία όπως τόνισε με την Περιφέρεια.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ