Σε εφαρμογή μπήκε το σχέδιο του Δήμου Αγίου Νικολάου για την μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου. Την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησαν κάποιες εργασίες στην οδό Κ. Παλαιολόγου και όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κώστας Καστελλιανάκης προβλέπεται ασφαλτόστρωση σε κάποια σημεία του δρόμου με έντονες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Ασφαλτόστρωση θα γίνει για κάποια μέτρα, στην αρχή του δρόμου, καθώς εκεί το οδόστρωμα είναι προβληματικό. Την Τρίτη θα γίνει η σηματοδότηση του δρόμου και θα τοποθετηθούν τα κολωνάκια.
Θα εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα επισημαίνεται στους οδηγούς να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο από το βράδυ της Δευτέρας. Μόλις ολοκληρωθούν οι αλλαγές στην οδό Παλαιολόγου θα ξεκινήσουν τα έργα στον παραλιακό.
Όπως προβλέπεται από την κυκλοφοριακή μελέτη, θα μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια που βρίσκονται κατά μήκος της θάλασσας. Στην απέναντι πλευρά προς το παρόν δεν θα γίνουν αλλαγές καθότι τα πεζοδρόμια είναι ανισόπεδα. Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν σχέση με την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών του Αγίου Νικολάου».
Ρωτήσαμε τον κ. Καστελλιανάκη αν προβληματίζει τον Δήμο το πρόβλημα της στάθμευσης των πολλών αυτοκινήτων που μέχρι χθες πάρκαραν στη δεξιά πλευρά της οδού Παλαιολόγου και μας ενημέρωσε ότι «ο Δήμος συζητά με πάρκινγκ της περιοχής αν μπορέσει να το πάρει και έτσι να εξυπηρετηθούν οι πολίτες».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ