Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν για 16η χρονιά την Ημέρα Αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι, έχει σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά της αγάπης», από τον οποίο καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ. Νικολάου. Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν την περσινή χρονιά διατέθηκαν στην κάλυψη διαφόρων αναγκών, όπως: ιατρικά έξοδα, εξόφληση λογαριασμών, ενοίκια, έξοδα μετακίνησης για σοβαρούς λόγους, δίδακτρα σε φροντιστήρια, τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση κ.α.

Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή των φορέων είναι συγκινητική, όπως κάθε χρόνο, άλλωστε! Διαφόρων ειδών κατασκευές και λιχουδιές θα βρείτε στους πάγκους του 1ου, 3ου , 4ου και 5ου Δημοτικού, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, του 1ου , 2ου και 3ου Γυμνασίου, του 1ου & 2ου Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ, του ΕΕΕΕΚ, του ΔΙΕΚ, του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, της ΕΣΤΙΑΣ, του Τμήματος Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Παναγία η Παντάνασσα», της Ενορίας Ευαγγελίστριας, του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Λασιθίου, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Χατζηγιάννη-Στεφανάκη.  Όπως κάθε χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε βιβλία για κάθε ηλικία από την πλούσια συλλογή στον πάγκο του ΟΚΥΔΑΝ.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται παιχνίδια, κατασκευές και βιωματικές δράσεις. Πολλοί από τους παραπάνω φορείς αλλά και οι Σκακιστικοί Σύλλογοι ΑΟ ΛΑΤΩ και ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ, «Το παιχνίδι της Χαράς», το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαργαρίτα Στεφανάκη θα απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο μεγάλους και παιδιά.

Την εκκίνηση στο χριστουγεννιάτικο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα δώσει εφέτος η Φιλαρμονική Αγ. Νικολάου, για να ακολουθήσει η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελίστριας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Λαϊκά και σύγχρονα τραγούδια αλλά και παραδοσιακό κρητικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν μαθητικά συγκροτήματα από διάφορα σχολεία του Δήμου μας και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηγιάννη-Στεφανάκη. Μαθητικές χορευτικές ομάδες των σχολείων μας θα παρουσιάσουν χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει ειδικά για την Ημέρα Αγάπης. Μαζί μας θα είναι  και η σχολή χορού Γιαννίκου Ταμιωλάκη.

Και αν με όλα αυτά σας ανοίξει η όρεξη, μην ανησυχείτε! Σε διάφορους πάγκους θα ετοιμάζονται ζεστές λιχουδιές και ροφήματα, ενώ το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου μας επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις !

Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, κεράσματα, ευχές και παιχνίδια μάς περιμένουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρες 10.30-14.30 στην Πλατεία της πόλης μας.

Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!

 

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για το ακριβές σημείο που θα τοποθετηθεί ο πάγκος κάθε φορέα. Σας παρακαλούμε λοιπόν να είστε από τις 9:30 στο χώρο της πλατείας το πρωί της Κυριακής, για να παραλάβετε και να ετοιμάσετε τον πάγκο σας! Φροντίστε να έχετε μαζί σας το τραπεζομάντηλο με το οποίο θα καλύψετε τον πάγκο σας, καθώς και την ταμπέλα σας!

Μαθητικές Κοινότητες Σχολείων του Δήμου Αγ.Νικολάου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΕΛΜΕ Λασιθίου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ