Την βασιλόπιτά της για το νέο έτος 2020 έκοψε το βράδυ της Κυριακής και η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αγίου Νικολάου στο χώρο που στεγάζονται τα γραφεία της στην πλαζ του ΕΟΤ, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της, μικρών και μεγάλων, παλιών και νέων, δείχνοντας πως η ΛΕΜΑΝ είναι ένα σημαντικό σωματείο για τον Άγιο Νικόλαο που κρατάει κοντά της τους αρκετούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού οι οποίοι υπάρχουν.

Όλοι ευχαριστήθηκαν την όμορφη βραδιά πάντα σε οικογενειακό κλίμα σαν μια μεγάλη και καλή παρέα, η οποία συνεχίστηκε με μπάρμπεκιου το οποίο είχε στηθεί.

Τα πολλά νέα άτομα που έρχονται συνεχώς κοντά στη ΛΕΜΑΝ και τα υποδέχονται με μεγάλη χαρά οι παλαιότεροι, είναι κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ. της ΛΕΜΑΝ δίνοντας δύναμη να συνεχίσει το έργο του, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Μανόλης Σκύβαλος.

Από τους τοπικούς φορείς, παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης, ο διευθυντής της Μαρίνας και διευθύνων σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Γαρεφαλάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης.

Την πίτα ευλόγησε ο π’ Νικόλαος Δραϊνάκης, με τυχερό ο οποίος βρήκε το φλουρί να είναι ο μικρός αθλητής της ΛΕΜΑΝ Γιώργος Χατζάκης, κερδίζοντας ένα κράνος προσφορά του «Moto Babis» και δύο πίτσες προσφορά της πιτσαρίας «Βasilico», τους οποίους του Δ.Σ. της ΛΕΜΑΝ ευχαριστεί για τα δώρα τους.