Ανοικτός θα μείνει τελικά ο σταθμός του ΚΤΕΛ στον Άγιο Νικόλαο, καθώς όπως είπε πριν λίγο στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Νίκος Καρπαθιωτάκης η αρχική απόφαση να κλείσει από το Σάββατο αναθεωρήθηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Ωστόσο, η απόφαση για εξαιρετικά μειωμένο αριθμό δρομολογίων παραμένει, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έτσι, όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει, από αύριο δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο ούτε προς την ενδοχώρα του Δήμου, παρά μόνο τρία δρομολόγια στην κεντρική γραμμή Άγιος Νικόλαος-Ηράκλειο και άλλα τόσα για επιστροφή. 

Επίσης, όπως ανέφερε ο κ. Καρπαθιωτάκης, από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαρτίου θα εξυπηρετεί ένα δρομολόγιο προς την Ιεράπετρα και ένα προς την Σητεία.

Οι ώρες των δρομολογίων έχουν ως εξής:

  • Άγιος Νικόλαος – Ηράκλειο 7.30 το πρωί, 12.30 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα (Δευτέρα έως Κυριακή)
  • Ηράκλειο – Άγιος Νικόλαος: 7 το πρωί, 12.45 το μεσημέρι και 6.45 το απόγευμα (Δευτέρα έως Κυριακή)

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα ισχύουν τα δρομολόγια:

  • Άγιος Νικόλαος-Ιεράπετρα: στις 8.15 το πρωί και Ιεράπετρα – Άγιος Νικόλαος στις 11.30 το πρωί (Δευτέρα έως Παρασκευή)
  • Άγιος Νικόλαος – Σητεία: στις 8.15 το πρωί και Σητεία – Άγιος Νικόλαος στις 11 το πρωί (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Σημειώνεται πως με την γενικότερη αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί και με τα δεδομένα να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στα δρομολόγια το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνείτε για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο 28410 – 22234.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ