Παρά το γεγονός πως κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα εφαρμογής της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις, εντούτοις ο κόσμος δείχνει να συμμορφώνεται με το μέτρο και τις υποδείξεις της Πολιτείας και των Αρχών, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οχήματα και πεζούς στην περιφέρεια του Δήμου Αγίου Νικολάου, με τους πολίτες να διαπιστώνεται, σύμφωνα με τον κ. Ζερβάκη, ότι δείχνουν στην πλειονότητά τους να βγαίνουν από το σπίτι μόνο εάν έχουν συγκεκριμένο λόγο και όχι ασκόπως.

Οι περισσότεροι, όπως είπε, φέρουν μαζί τους είτε έντυπες βεβαιώσεις, είτε χειρόγραφες, είτε έχουν στείλει τα απαραίτητα τηλεφωνικά μηνύματα (SMS) στο 13033.

Υπάρχουν, ωστόσο, δυστυχώς, και λίγες εξαιρέσεις στον παραπάνω διαμορφούμενο κανόνα, με τέσσερις παραβάσεις να εντοπίζονται την χθεσινή ημέρα. Οι τρεις εξ αυτών, όπως αναφέρει ο κ. Ζερβάκης, δεν είχαν μαζί τους κανένα από τα απαιτούμενα έγγραφα, ούτε είχαν στείλει μηνύματα, ενώ άλλος ένας δεν είχε μαζί του ούτε ταυτότητα, ούτε διαβατήριο, ούτε δίπλωμα οδήγησης και δεν ήταν δυνατόν καν  να ταυτοποιηθεί. Και στους τέσσερις παραβάτες επιβλήθηκε από την Τροχαία επί τόπου το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται νυχθημερόν και στην περιοχή μας με όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς, κατέληξε ο κ. Ζερβάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.