Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των νέων μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο.

Μπορεί η πανδημική κρίση που ενέσκηψε ξαφνικά στη ζωή όλων, ν΄άλλαξε άρδην την καθημερινότητά μας και ν΄ανέτρεψε σταθερές και δεδομένα, ωστόσο η εκπαιδευτική κοινότητα και τα παιδιά μας ειδικότερα, λαμβανομένων υπόψη των απρόβλεπτων δυσκολιών έδειξαν την απαιτούμενη προσαρμογή και συνέχισαν τη μελέτη και την προετοιμασία τους.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, που μπαίνουν στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων να έχουν υγεία, και με τα εφόδια της καλής προετοιμασίας , να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Στους γονείς και στους καθηγητές, που βρίσκονται  πάντα αρωγοί στο πλευρό των παιδιών  εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχές για ένα αποτέλεσμα που θ΄ ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων και θ΄αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της πρόοδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.