Η πιο σημαντική ημέρα των τελευταίων ετών είναι για την ΑΕ Νεάπολης η Κυριακή, καθώς στις 19.00 στο κινηματοθέατρο «Δρήρος» έχει οριστεί Γενική Συνέλευση του σωματείου για εκλογές, έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Καστελλιανάκη από τη θέση του προέδρου.
Από τα όσα ειπωθούν και γίνουν, θα εξαρτηθεί και η επόμενη ημέρα της ομάδας. Αν αυτή θα την βρει να κάνει τον προγραμματισμό της για την Γ’ εθνική όπως της αξίζει και πρέπει, έπειτα από το εισιτήριο ανόδου το οποίο έχει στην κατοχή της, μετά την επιτυχημένη πορεία και την πρωτιά της στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ή θα την βρει με αβεβαιότητα, κάτι το οποίο θα κάνει όχι μόνο δύσκολο έως ακατόρθωτο το να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στην Γ’ εθνική, αλλά και με μεγάλο ερωτηματικό για την παρουσία της ακόμη και στο τοπικό.
Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, καθώς δεν νοείται ότι ο κόσμος που έχει δείξει την αγάπη του προς την ομάδα του τόπου του, με την δυναμική παρουσία του στην κερκίδα στα μεγάλα, αλλά και όχι μόνο παιχνίδια, δεν θα δώσει το παρών στη Συνέλευση και δεν θα ενδιαφερθεί στο πως μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τα άτομα που έχουν «τρέξει» τα τελευταία χρόνια τις υποχρεώσεις του σωματείου, ώστε όλοι μαζί, όπως μπορεί κάθε ένας να δουν και πάλι την ΑΕΝ να αγωνίζεται στην Γ’ εθνική και η περιοχή να εκπροσωπηθεί σε επίπεδο Κρήτης.
Κάθε φίλαθλο της ΑΕΝ ενδιαφέρει ο απολογισμός που θα γίνει από το Δ.Σ. και το πώς θα βρεθούν λύσεις με προτάσεις από όλους, ώστε οι «πρασινοκίτρινοι» από τη Δευτέρα κιόλας να ξεκινήσουν το σχεδιασμό τους για την Γ’ εθνική, καθώς σε διαφορετική περίπτωση και με τον ρυθμό που κινούνται οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας έχοντας ήδη ξεκινήσουν να στελεχώνουν τα ρόστερ τους, η κατάσταση θα δυσκολέψει για τους Νεαπολίτες που θα δυσκολευτούν να προλάβουν «τρένο» της Γ’ εθνικής.
Η ανακοίνωση της ΑΕΝ αναφέρει «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά την παραίτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σινεμά της Νεάπολης την 21-06-2020 και ώρα 19.00 ημέρα Κυριακή.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Οικονομικός απολογισμός
– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
– Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Μαυρομάτη τηλ. 6973214574.
Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνήστε στα μέλη του Δ.Σ.».
Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.