Με την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης κα. Ειρήνη Μπαλή, τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργο Αγγελάκη και τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρη Ορφανό συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και δήλωσε: «Το ΕΚΑΒ της Ιεράπετρας επιτελεί ένα δύσκολο και συνάμα ιδιαιτέρως σημαντικό ρόλο εξυπηρετώντας μία πολύ μεγάλη περιοχή γεωγραφικά και πληθυσμιακά. Γι’ αυτό και ζήτησα από την προϊσταμένη του ΕΚΑΒ Κρήτης να το στηρίξει σθεναρά φροντίζοντας να υπάρχει μόνιμα επάρκεια σε προσωπικό και στον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας πάντα εγκαίρως τα αιτήματα που προκύπτουν, θα αποκριθούμε και αυτή τη φορά στο αίτημα του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για την κατασκευή στεγάστρου στο νέο χώρο όπου φιλοξενείται.

Ευχαριστώ την κα Μπαλή για το ενδιαφέρον της, τον κ. Αγγελάκη και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τη συνεργασία και τη συνολική συνεισφορά τους στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.