Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι ατόμων, χρονικής διάρκειας από ανάληψη υπηρεσίας έως 13/9/2020,   προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Η ειδικότητα είναι ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Σύμφωνα με τα γενικά προσόντα πρέπει να είναι Έλληνας Πολίτης ή πολίτης χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε., να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. Επίσης να μην έχουν κώλυμα διορισμού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσης ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Δημοκρατίας 31) δηλαδή από 26/6/2020 έως και 01/07/2020. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση και να την υποβάλλουν  με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Ιεράπετρας που βρίσκεται στο ισόγειο  του Δημαρχείου (Δημοκρατίας 31), (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2842340363, 2842340362, 2842340360). Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Ιεράπετρας ή στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση https://www.ierapetra .gov.gr/.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.