Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου εγκαινιάστηκε η ξενοδοχειακή μονάδα The Island Concept της Mirum στον Αλμυρό του Αγίου Νικολάου.

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του υφυπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου κ. Νίκου Παπαθανάση, του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του βουλευτή κ. Μανώλη Θραψανιώτη, του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Γουλιδάκη, του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, του Αστυνομικού διευθυντή Λασιθίου κ. Μανώλη Καζαμία κ.ά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε οτι “είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να γίνονται επενδύσεις, επενδύσεις που θα σέβονται το περιβάλλον και θα δημιουργούν θέσεις εργασίας“.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: “Αυτό που μου έκανε τεράστια θετική εντύπωση και που εξηγεί την επιτυχία του Αγίου Νικολάου στην Ελούντα -το πιο πυκνό τόπο σε vip δωμάτια στην Ελλάδα- ήταν η απόλυτη σύμπνοια Περιφέρειας/Δήμου και τοπικών βουλευτών (και του βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ κ. Θραψανιώτη) υπέρ των επενδύσεων!

♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Δευτέρας 29 Ιουνίου

 

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας