Ξεκινά σήμερα η υποβολή των αιτήσεων για την απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού λόγω διακοπής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου είναι δυνητικές, εμείς αποφασίσουμε να τις υλοποιήσουμε άμεσα, ενισχύοντας στο μέγιστο δυνατό τις επιχειρήσεις, σ’ αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.
Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που προχώρησε σε απαλλαγή τελών κοινόχρηστων χωρών για όλο το έτος, ενώ παράλληλα προχωρούμε στην απαλλαγή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ζητώντας τα ελάχιστα δυνατά δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους εν συγκρίσει με άλλους δήμους.
Συνεχίζουμε να κάνουμε οτιδήποτε έγκειται στην αρμοδιότητα του Δήμου προκειμένου να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των επιχειρηματιών ώστε να ανακάμψουν άμεσα και να επανέλθουν στην κανονικότητα με την ελάχιστη δυνατή ζημία.

Η Αντιδήμαρχος

Χατζημαρκάκη Χρυσούλα

 

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί, όταν δεν υπάρχει απαλλαγή, γίνεται είσπραξη;
    Μήπως αυτή η απαλλαγή θα έπρεπε να γίνει μόνο για τους συνεπείς οι οποίοι σαν χαζοί τόσα χρόνια πληρώνουν όταν ο διπλανός τους τους κοροϊδεύει επειδή δεν πληρώνει; Τώρα ο κακοπληρωτής θα έχει κάθε λόγο να γελάει και ο καλοπληρωτής θα έχει κάθε λόγο να μην ξαναπληρώσει αφού τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Comments are closed.