Κατά την ενημέρωση του σώματος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης έγινε γνωστή η επιστολή του Προέδρου του Οργανισμού Λευτέρη Κοπάση προς τον Γ.Γ. Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη για την οποία έχει ενημερωθεί και ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Οργανισμού να αναλάβει με την αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιακών τα έργα Οδικής Ασφάλειας επί του ΒΟΑΚ όπως έχουν εξαγγελθεί από το Υπουργείο και είναι ώριμα μελετητικά ώστε να επισπευσθεί η υλοποίησή τους.

Επίσης για την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλίας από το Υπουργείο μιας εκτεταμένης καμπάνιας ενημέρωσης ευαισθητοποίησης σε όλους του νομούς της Κρήτης με τον συντονισμό του ΟΑΚαε σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ΠΕΔ Κρήτης σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και οργάνωσης των μέσων για την αποφυγή και την έγκαιρη αντιμετώπιση των οδικών ατυχημάτων στο νησί.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.