Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής  Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει  τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής στην Κρήτη, ότι έπειτα από αίτημά του προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετέχουν στη Δράση Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη, είχαμε ΘΕΤΙΚΗ απάντηση για την ένταξη του ΚΑΔ 47.89.10.01  (Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών, παραγωγού-πωλητή, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές) στην K.Υ.A. που αφορά τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Μέτρο για το έτος 2021 και η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και υπογραφής.

Ως Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και του Ε.Δ.Υ.Τ.Ε . για την θετική έκβαση του αιτήματος μας.

Τέλος , καλούμε όλους τους παραγωγούς – πωλητές, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, να εναρμονιστούν με τον νέο Κ.Α.Δ. που είναι σε ισχύ από την 2/12/2020, ώστε να κάνουν χρήση της επιδότησης μεταφορικών στο Μέτρο Μεταφορικό Ισοδύναμο για τη νήσο Κρήτη.