Συνεδρίασε χθες το απόγευμα υπό την προεδρία του κ. Λάμπρου Μάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λασιθίου, από το οποίο απουσίαζε δικαιολογημένα ο κ. Μανόλης Σταυρακάκης. Οι αποφάσεις οι οποίες πάρθηκαν είναι οι εξής:
– Σε ότι αφορά αίτηση-έγγραφο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κρούστα Βασ. Ζορμπαλά να προσέλθει ο ίδιος στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ και να αναπτύξει τη θέση του και το αίτημα του, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία από τα όργανα της ΕΠΣΛ (Πειθαρχική Επιτροπή) και άνω (ΕΠΟ).
– Να δοθούν οι εναπομείναντες λαχνοί της ΕΠΣ Λασιθίου σε ιδιώτη με ποσοστό επί των πωλήσεων.
– Ο μισθός των Ενωσιακών προπονητών Ιορδάνη Τσιρκίνη και Νίκου Ατσαλή να είναι το ποσό των 350 ευρώ, με έναρξη την 1η Οκτωβρίου 2015 και λήξη την 23η Δεκεμβρίου 2015.
– Όπως αναφέρουν ρητά οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2015-2016, οι προπονητές των σωματείων διπλωματούχοι και μη, να προσέλθουν στην ΕΠΣΛ και να προμηθευτούν την ειδική ταυτότητα.
– Όσοι έχουν καταθέσει χαρτιά για τη σχολή προπονητών η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Λασίθι, η ειδική ταυτότητα θα τους δοθεί δωρεάν, εφόσον βεβαίως έχουν καταβάλει το ποσό των 475ευρώ.
– Έγινε ακόμη συζήτηση όσο αφορά τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας και για το κύπελλο, καθώς και για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης
Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ
Από
Ημερομηνία