Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΑποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα υπό την προεδρία του κ. Λάμπρου Μάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λασιθίου, από το οποίο απουσίαζε δικαιολογημένα ο κ. Μανόλης Σταυρακάκης. Οι αποφάσεις οι οποίες πάρθηκαν είναι οι εξής:
– Σε ότι αφορά αίτηση-έγγραφο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κρούστα Βασ. Ζορμπαλά να προσέλθει ο ίδιος στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ και να αναπτύξει τη θέση του και το αίτημα του, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία από τα όργανα της ΕΠΣΛ (Πειθαρχική Επιτροπή) και άνω (ΕΠΟ).
– Να δοθούν οι εναπομείναντες λαχνοί της ΕΠΣ Λασιθίου σε ιδιώτη με ποσοστό επί των πωλήσεων.
– Ο μισθός των Ενωσιακών προπονητών Ιορδάνη Τσιρκίνη και Νίκου Ατσαλή να είναι το ποσό των 350 ευρώ, με έναρξη την 1η Οκτωβρίου 2015 και λήξη την 23η Δεκεμβρίου 2015.
– Όπως αναφέρουν ρητά οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2015-2016, οι προπονητές των σωματείων διπλωματούχοι και μη, να προσέλθουν στην ΕΠΣΛ και να προμηθευτούν την ειδική ταυτότητα.
– Όσοι έχουν καταθέσει χαρτιά για τη σχολή προπονητών η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο Λασίθι, η ειδική ταυτότητα θα τους δοθεί δωρεάν, εφόσον βεβαίως έχουν καταβάλει το ποσό των 475ευρώ.
– Έγινε ακόμη συζήτηση όσο αφορά τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας και για το κύπελλο, καθώς και για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα