Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΠολλά χρόνια έχει να χτιστεί σχολείο στον Άγιο Νικόλαο

Πολλά χρόνια έχει να χτιστεί σχολείο στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

25 χρόνια έχει να κατασκευαστεί στον Άγιο Νικόλαο νέο σχολικό συγκρότημα, στοιχείο που αναδεικνύει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή σε βασικές υποδομές σχολείων. Πρόκειται για ένα αρνητικό στοιχείο που γεννά προβληματισμούς και αναδεικνύει την αναγκαιότητα να υπάρξουν συνεργασίες σε επίπεδο αυτοδιοικητικών αρχών και πίεση προς το κεντρικό κράτος για να μπορέσουν να καλυφθούν πραγματικές ελλείψεις που υφίστανται στη σχολική στέγη της περιοχής.

«Ο Δήμος Αγίου Νικολάου αντιμετωπίζει συνολικά πρόβλημα με τη σχολική στέγη. Όντως, στην πόλη του Αγίου Νικολάου δεν έχει δημιουργηθεί νέο σχολικό συγκρότημα. Έχουν γίνει δύο αναβαθμίσεις των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά νέα μονάδα δεν έχει γίνει αυτά τα χρόνια», επιβεβαιώνει ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, Κωστής Κοκκίνης.

Αναφερόμενος στα όσα έχουν γίνει σε επίπεδο Δήμου εξηγεί πως υπάρχει το 2ο νηπιαγωγείο Νεάπολης που αποτελεί μια μικρή, αλλά σημαντική δομή η οποία έχει ανεγερθεί αυτή την περίοδο. Αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα το πρόβλημα που υπάρχει σε επίπεδο Δήμου είναι πολύ σημαντικό, αφού όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος, «επτά σχολεία είναι άστεγα».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα