Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΠαραμένουν απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι στην Ιεράπετρα

Παραμένουν απλήρωτοι ξενοδοχοϋπάλληλοι στην Ιεράπετρα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.
Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία ζήτησαν τη στήριξη του Δημάρχου στο θέματα του ταμείου ανεργίας και της στέγασης του Συλλόγου.
«Ως σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων», δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Φανουράκη, «σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου είχαμε στείλει μια επιστολή προς διάφορες πλευρές για την επαναφορά του ταμείου ανεργίας, όπως ήταν παλαιότερα. Την επιστολή καταθέσαμε και στον Δήμαρχο. Το αίτημά μας θεωρούμε ότι είναι δίκαιο γιατί τα χρήματα αυτά του ταμείου ανεργίας παρακρατούνται από τους εργαζόμενους χωρίς τελικά να τους επιστρέφονται».
Για την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου και την προετοιμασία για την έναρξη της νέας, η κ. Φανουράκη επεσήμανε ότι «υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον κλάδο αυτή την περίοδο σε γενικότερο επίπεδο, αλλά και τοπικά. Αρκετοί συνάδελφοί ξενοδοχοϋπάλληλοι παραμένουν απλήρωτοι και προσπαθούμε ως σωματείο καθημερινά να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα και να στηρίξουμε τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής καταγράφονται τέτοιες περιπτώσεις και σε κάποια από αυτά το πρόβλημα είναι σε μεγαλύτερη έκταση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα οι συνάδελφοι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και εμείς ως σωματείο».
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα