Με πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους αθλούμενους εμπλουτίζονται τα προγράμματα των δημοτικών αθλητικών Κέντρων του Δήμου Ηρακλείου τις ημέρες των γιορτών από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου.
Μετά το στόλισμα των χριστουγεννιάτικων δένδρων σε κάθε αθλητικό κέντρο από τους μικρούς αθλούμενους, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται στο Παγκρήτιο Στάδιο «Χριστουγεννιάτικο Αθλητικό Κυνήγι Θησαυρού» με ομάδες από το πρόγραμμα «Αθλητισμός για ¨Όλους» που υλοποιείται στα ΚΗΦΗ του Δήμου Ηρακλείου και στο Παγκρήτιο στάδιο.
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται στην πισίνα του Παγκρητίου Σταδίου η εκδήλωση «Παιχνίδια στο Νερό», για όλα τα παιδιά που συμμετάσχουν στα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου Ηρακλείου. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά από 4 έως 14 ετών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συναρπαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια στο νερό διασκεδάζοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητες τους, στην κολύμβηση, στις καταδύσεις και στην ομαδική προσπάθεια.
Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου (17:00-22:00), διοργανώνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μικρούς φίλους των δημοτικών αθλητικών Κέντρων, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παγκρητίου Σταδίου. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά που γυμνάζονται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα με επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου, με ζωγραφική και τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα…
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων του Δήμου Ηρακλείου και των Δικηγόρων Ηρακλείου καθώς και τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Γλυκισμάτων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (18:00). Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του προσωπικού των δημοτικών αθλητικών κέντρων.

Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, εύχεται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέος Έτος σε όλους !