Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΚάλεσμα Ι. Πλακιωτάκη για μαζική προσέλευση στην κάλπη της Κυριακής

Κάλεσμα Ι. Πλακιωτάκη για μαζική προσέλευση στην κάλπη της Κυριακής

Από

Ημερομηνία

Τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα κυλήσουν ομαλά εξέφρασε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, καλώντας τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη της 20ής Δεκεμβρίου. Ανέφερε:

Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, ανέλαβα την ηγεσία της Παράταξης, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

Όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε και ασκήσαμε αποτελεσματική αντιπολίτευση, σε συνεργασία με τους συναδέλφους βουλευτές. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Πολιτικών Αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκπροσωπήσαμε τη Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μέριμνα μου, όλα αυτό το διάστημα, ήταν να λειτουργήσω συνθετικά, ενωτικά και συναινετικά.

Η επιτυχία του εγχειρήματος -που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει την Κυριακή- οφείλεται κυρίως στα κομματικά στελέχη, στους φίλους της Παράταξης και, βεβαίως, στην ΚΕΦΕ και προσωπικά στον κ. Τραγάκη. Αλλά και στους συνάδελφους βουλευτές, που προσπαθήσαμε, όλο αυτό το διάστημα, να ανακτήσουμε το γόητρο της Παράταξης και να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η Νέα Δημοκρατία, από αυτή τη διαδικασία, θα βγει πιο ενωμένη και πιο δυνατή.

Καλώ τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν όλοι και θα εκπληρώσουν το χρέος τους, απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία μας

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα