Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο Πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Κήπο Νεάπολης

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Κήπο Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

6.15 Α ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (1)Το Σάββατο η Νεάπολη είχε χρώμα εορταστικό και μελωδίες και πολλά -μα πάρα πολλά- παιδιά να παίζουν, να τραγουδούν, να δημιουργούν και να χαίρονται από το πρωί έως και το απόγευμα.
Παρά το κρύο και την κατά περιόδους ψιλή βροχή τα παιδιά του παιδικού σταθμού σαν ξωτικά δημιούργησαν όμορφα αντικείμενα και έδειξαν ότι η επόμενη γενιά ετοιμάζεται σιγά- σιγά.
Συνέχισαν τα παιδιά του τοπικού τμήματος Οδηγισμού, που γέμισαν τον Δημοτικό Κήπο λιχουδιές και όχι μόνο, ενώ ενεργά συμμετείχαν παιδιά και δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Νεάπολης.
Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μετά την ξωτικοπαρέλαση του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου συνέχισαν και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, με face painting, με τον «Καρυοθραύστη» σε μουσικοκινητικό δρώμενο, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του 2ου Ολοήμερου Δημοτικού και με αφηγήσεις παραμυθιών δίπλα από το φωτεινό έλκηθρο του ΑΠΟΝ.
Οι μαθητές και όλα τα παιδιά ανανέωσαν την συνάντησή τους για τις δράσεις που ακολουθούν.
Άλλωστε ο Δημοτικός Κήπος Νεάπολης φιλοξενεί το πνεύμα των Χριστουγέννων και είναι ιδιαίτερα εορταστικός και όμορφα στολισμένος.
ΘΑΝΟΣ Κ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα