Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΕκδίκαση προσφυγών κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων στις 8 Ιανουαρίου

Εκδίκαση προσφυγών κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων στις 8 Ιανουαρίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Αεροδρομίου: «Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε την ελληνική κοινωνία για τις καταστροφικές συνέπειες του ξεπουλήματος των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων θα προχωρήσουμε στις παρακάτω δράσεις:

1. Την ημέρα της εκδίκασης στο ΣτΕ (8-1-2016) θα προκηρύξουμε 24ωρη απεργία, σαν ελάχιστο δείγμα αντίδρασης των εργαζομένων στην προωθούμενη εκχώρηση των ελληνικών αεροδρομίων και της εθνικής κυριαρχίας στο γερμανικό κράτος.
2. Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται στο ΣτΕ, για να καταδείξουμε την καθολική αντίδρασή μας και την απόφασή μας να προστατέψουμε την περιουσία και τις υποδομές της χώρας μας.
3. Ζητάμε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Τοπικούς Φορείς, τα Εργατικά Κέντρα που θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν τις δυσμενείς συνέπειες του ξεπουλήματος, να οργανώσουν κινητοποιήσεις την ημέρα εκδίκασης (8/1/16) και να παραστούν στο ΣτΕ ώστε να γίνει αντιληπτό σε όλους , ότι το κοινό περί δικαίου αίσθημα απαιτεί να μπει ένα τέλος στα ξενόφερτα σχέδια υποταγής και άλωσης της εθνικής οικονομίας.
4. Ζητάμε από την ΑΔΕΔΥ και ΓΕΣΕΕ να συμπαρασταθούν με κινητοποιήσεις στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων προκειμένου να αποφύγουμε τον εργασιακό μεσαίωνα που μας επιβάλλεται.
5. Καλούμε τους Συναδέλφους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας στις 8-1-2016, με όποιο τρόπο κρίνουν αυτοί πρόσφορο, προκειμένου να σωθούν όχι μόνο τα αεροδρόμια, αλλά και ολόκληρη η Υ.Π.Α.»

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα