Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΤεχνολογία-ΕπιστήμηΗ Apple ετοιμάζει iPhone με οθόνη 4,0 ιντσών

Η Apple ετοιμάζει iPhone με οθόνη 4,0 ιντσών

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Λίγες μέρες μετά από την δημοσίευση μίας εκτίμησης του αναλυτή Ming-Chi Kuo που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Apple, μία εικόνα που διέρρευσε και δείχνει τα επερχόμενα προϊόντα του πάροχου China Mobile αποκαλύπτει ότι η Apple, έχει στα σκαριά ένα νέο iPhone με οθόνη 4,0 ιντσών το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του νέου έτους.

Την εικόνα δημοσίευσε πρώτη η Κινέζικη ιστοσελίδα MyDrivers, και στο product roadmap της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας China Mobile, η συσκευή αναφέρεται ως iPhone 7c (ενδεχομένως η ονομασία να μην είναι η σωστή, αφού οι νέες συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αν ονομάζονται έτσι, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν τον Φθινόπωρο του 2016).

Κάποιοι, αναφέρονται στην συγκεκριμένη συσκευή με την ονομασία iPhone 6c, και κάνουν λόγο για επίσημη ανακοίνωση τον ερχόμενο Μάρτιο, μαζί με το δεύτερης γενιάς Apple Watch.

Το νέο iPhone με την οθόνη των 4,0 ιντσών αναμένεται να διαθέτει εμφάνιση παρόμοια με αυτή του iPhone 5s, ωστόσο αναμένεται να διαθέτει αλουμινένια κατασκευή και προστατευτικό γυαλί που θα σχηματίζει καμπύλες στα “τελειώματα” (τύπου 2.5D) όπως συμβαίνει με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus και στο εσωτερικό του αναμένεται να βρίσκεται το A9 SoC (system-on-chip).

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη εκτίμηση του αναλυτή Ming-Chi Kuo, της KGI Securities, το νέο μικρό iPhone θα διαθέτει επίσης εμπρόσθια κάμερα 1,2Megapixels και κύρια κάμερα 8,0Megapixels.

Πηγή: techit.gr

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα