Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟμαλά προχωρά το έργο Αυχήν Αγκαθιάς - Χαμέζι

Ομαλά προχωρά το έργο Αυχήν Αγκαθιάς – Χαμέζι

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ομαλά εξελίσσεται το ιδιαίτερα σημαντικό – πρωτίστως για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας – οδικό έργο Αυχήν Αγκαθιάς- Χαμέζι.
Στην εκπνοή του έτους οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς -μέχρι και πολύ αργά το απόγευμα- προκειμένου εντός του επόμενου τετραμήνου να ολοκληρωθεί η υφιστάμενη εργολαβία.
Την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων εξέφρασε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Γιώργος Αγαπάκης. «Είμαστε σε μία καλή τροχιά για να παραδώσουμε ένα καλό και σημαντικό έργο. Τον Ιανουάριο του 2015 παραδώσαμε επίσης ένα έργο πρότυπο, το Άγιος Νικόλαος- Καλό Χωριό κι ευελπιστούμε το ίδιο να γίνει και με το Αυχήν Αγκαθιάς- Χαμέζι», ανέφερε.
Αυτές τις μέρες εκτελούνται οι σκυροδετήσεις δοκών σε ένα μεγάλο τμήμα της γέφυρας. Για να γίνει αντιληπτή η τιμή του μεγέθους αξίζει να αναφερθεί ότι τα δοκάρια -πάνω στα οποία στηρίζεται η πλάκα της γέφυρας, που πρέπει να σκυροδετηθούν- είναι 60. Έχουν σκυροδετήσει 13, δηλαδή το ένα τέταρτο κι εντός του επόμενου τριμήνου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα υπόλοιπα, καθώς και οι λοιπές εργασίες οδοποιίας.
«Τα χωματουργικά», πρόσθεσε ο κ. Αγαπάκης, «έχουν τελειώσει και σύντομα θα εκτελεστούν και τα ασφαλτικά. Όλο το βάρος αυτή την ώρα δίδεται στις σκυροδετήσεις δοκών, που είναι και η πιο δύσκολη εργασία. Το έργο έχει μπει στην κανονική του πορεία, στην ευθεία. Εκτελείται κανονικά, πάει πολύ καλά. Δεν έχει προβλήματα τεχνικής ή άλλης μορφής».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα