Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣε 24ωρη επιφυλακή ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου για την αντιμετώπιση του χιονιά

Σε 24ωρη επιφυλακή ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου για την αντιμετώπιση του χιονιά

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Λευκή Πρωτοχρονιά» θα κάνει ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, καθώς επαγρυπνεί από νωρίς το πρωί στο δήμο μαζί με το προσωπικό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών όπως Πυροσβεστική , Αστυνομία, των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου αλλά και την στήριξη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, με στόχο να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο κάτι που μέχρι τώρα έχει επιτευχθεί.

Το Οροπέδιο Λασιθίου από νωρίς το πρωί έχει «ντυθεί στα λευκά» ωστόσο η χιονόπτωση προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα.

Δημος Οροπεδίου χιόνια

Ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης βρίσκεται σε συνεχή επαφή από το γραφείο του στο δήμο αλλά και με επιτόπιες επισκέψεις με τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Μαυρομάτη, όπως επίσης με το προσωπικό επιφυλακής σε Πυροσβεστική , ΕΚΑΒ, αλλά και το Κέντρο Υγείας.

Μάλιστα λίγο πριν την υποδοχή του νέου χρόνου ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Σιγανός και ο προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας Μανόλης Αποστολάκης θα επισκεφθούν το προσωπικό των υπηρεσιών που επαγρυπνούν και βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το 24ωρο και να τους ευχηθούν για την νέα χρονιά, προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά, τσικουδιά και κονιάκ για το κρύο.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα