Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣυνάντηση δημάρχου Οροπεδίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Περάκη

Συνάντηση δημάρχου Οροπεδίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Περάκη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο δήμαρχος Οροπεδιου ΛΑσιθιου κ. Γιάννης Στεφανάκης συναντήθηκε στο γραφείο του στο δήμο με τον αστυνομικό διευθυντή Ταξίαρχο Κώστα Περάκη όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, από την έλλειψη αστυνόμευσης.

Μάλιστα ο Ταξίαρχος Κώστας Περάκης ανέφερε στον δήμαρχο ότι θα υποστηρίξει θερμά προς το Υπουργείο την δημιουργία αστυνομικού τμήματος στο δήμο που θα εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός για το οποίο ευχαρίστησε ο Γιάννης Στεφανάκης.

Σχετική επιστολη  (δείτε ΕΔΩ) απέστειλε ο Δημάρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γ. Στεφανάκης προς τον αν. Υπουργό Δημόσια Τάξης Ν. Τόσκα για την δραματική έλλειψη αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λοιπόν ως Δημότης Οροπεδίου έχω να πω τα εξής:Η συγκεκριμένη Περιοχή έχει αρκετές ιδιαιτερότητες σε σχέση με αλλους και καλώς παρέμεινε σαν Δημος με τον Καλλικράτη. Αλλά και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ αν ειναι να λειτουργεί υδροκεφαλικά όπως λειτουργεί τώρα για μένα δεν εξυπηρετεί πολλά. Ο Δήμος λέγεται Οροπεδίου Λασιθίου και όχι Τζερμιάδου, που για μένα σημαίνει ότι οι υπηρεσίες του έπρεπε να μοιραστούν στα 3 -4 μεγαλύτερα χωριά του Δήμου. Π.χ. Το Αστυνομικό Τμήμα (Σταθμός) στο Ψυχρό μια και εκεί ειναι το Δικταίο Αντρο και έχει έντονη τουριστική κίνηση, ο Πυροσβεστικός Σταθμός στο Καμινάκι που είναι το μόνο χωριό εκεί πάνω που έχει μεγάλο ποσοστό νεαρών ατόμων και άρα δυναμισμό, το Γυμνάσιο στον Άγιο Γεώργιο το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου μια και εκεί υπάρχει έτοιμο κτίριο που παλιά λειτουργούσε σαν Γυμνάσιο (έως το 2000), καθώς και οι μία από τις δύο τράπεζες που έχουν υποκαταστήματα στο Δημο και από αυτήν την πλευρά του Δήμου υπάρχουν ακόμη νεαρά παιδιά και να παραμείνει το ΚΥ του Οροπεδίου και ο Δήμος στο Τζερμιάδο. Αυτό θα βοηθούσε να υπάρχει αγαστή μοιρασιά μεταξύ των χωριών και μια λογική αποκέντρωση.Αν δε συμβεί αυτό, το Οροπέδιο είναι καταδικάσμενο να μαραζώσει.Μακάρι να διαψευσθώ αλλά δυστυχώς προς τα εκεί κατευθύνεται η κατάσταση….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα