Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κλιμακώνοντας τον αγώνα της για το ασφαλιστικό.
Η νέα 48ωρη -με προοπτική κλιμάκωσης- απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων προγραμματίζεται για τις 27 και 28 Ιανουαρίου, οπότε και όλα τα πλοία θα παραμείνουν με τους κάβους δεμένους και δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.
Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας επισημαίνει ότι ήδη στην τοπική αγορά παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα στη διακίνηση των προϊόντων, ενώ δεν αποκλείεται να επηρεαστούν οι τιμές ή ακόμη και να χαθούν αγορές ανοίγοντας πόρτες σε ανταγωνιστές. Ειδικά στην περίπτωση που οι κινητοποιήσεις της ΠΝΟ δεν θα έχουν τη μορφή της 48ωρης απεργίας με μεσοδιαστήματα που θα πραγματοποιούνται δρομολόγια, αλλά επαναλαμβανόμενων 48ωρων.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς των προϊόντων μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ναυτεργάτες και η ΠΝΟ θα το κατανοήσουν αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις που είναι συνεχείς, και θα παρεμβαίνουμε αναλόγως».
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
Ανησυχούν οι αγρότες της Ιεράπετρας για τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ
Από
Ημερομηνία