Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάO Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος στο Γυμνάσιο Κουτσουρά και...

O Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος στο Γυμνάσιο Κουτσουρά και στο Λύκειο Μακρύ Γιαλού

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος επισκέφθηκε διαδοχικά το Γυμνάσιο Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιαλού, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων του σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειας.
Ειδικότερα, συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολ. Αρχιερατικό Επίτροπο της Στ´ Αρχιερατικής Περιφέρειας Οικονόμο π. Αθανάσιο Ταρλαντέζο και τον Αρχιδιάκονο Αμβρόσιο Σκαρβέλη, επισκέφθηκε διαδοχικά το Γυμνάσια Κουτσουρά και το Λύκειο Μακρύ Γιαλού, όπου τον υποδέχθηκαν εγκάρδια οι Διευθυντές κ. Γεώργιος Περαντώνης και κ. Βασίλειος Αϊβαλιώτης αντίστοιχα και οι λοιποί διδάσκοντες των δύο σχολείων.
Ο Σεβ. κ. Ευγένιος πέρασε από όλα τα τμήματα και διένειμε στους μαθητές και τις μαθήτριες το συνοπτικό ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το έτος 2016, ενώ στους τελειόφοιτους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, καθώς και σ’ όλους τους Καθηγητές μοίρασε μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για το νέο έτος και το νέο εγκόλπιο ημερολόγιο της Ι. Μητροπόλεως, που είναι αφιερωμένο σε ιστορικούς ναούς και τα χριστιανικά μνημεία της περιοχής Ιεράπετρας.
Επίσης, ο Σεβ. κ. Ευγένιος με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στο Γυμνάσιο Κουτσουρά, διαμοίρασε στους 41 μαθητές των δύο τμημάτων της Β΄ τάξης αντίτυπα της Καινής Διαθήκης, που είναι έκδοση του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή» και τα τελευταία χρόνια αδιαλείπτως διανέμεται από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας σε όλα τα Γυμνάσια της Μητροπολιτικής περιφέρειας ως απαραίτητο βοήθημα για το μάθημα των Θρησκευτικών.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Λυκειάρχη Μακρύ Γιαλού κ. Βασίλειο Αϊβαλιώτη για την επιλογή του ως Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα