Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕλέγχους με συμβατικά οχήματα θα διενεργεί η Τροχαία Αγ. Νικολάου

Ελέγχους με συμβατικά οχήματα θα διενεργεί η Τροχαία Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε δραστικά μέτρα -και εξαιρετικά πρωτότυπα για τα τοπικά δεδομένα- προχωρεί η Τροχαία Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, από την Τροχαία Αγίου Νικολάου θα διενεργούνται στοχευμένοι έλεγχοι οι οποίοι θα γίνονται απροειδοποίητα και μάλιστα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί οι αστυνομικοί. Για το σκοπό αυτό δεν θα χρησιμοποιούνται στους ελέγχους οχήματα που θα φέρουν τα διακριτικά σήματα της αστυνομίας, αλλά θα διενεργούνται οι έλεγχοι με συμβατικά αυτοκίνητα.
Η Τροχαία Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Εισαγγελία Λασιθίου, προχωρούν από κοινού σε αυτή τη ριζοσπαστική κίνηση, προκειμένου να πατάξουν τα φαινόμενα των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούνται από τις αντικανονικές συμπεριφορές των ασυνείδητων οδηγών που αντιμετωπίζουν τους δρόμους ως πίστες αγώνων ταχύτητας.
Ενδεικτική είναι η δήλωση που έκανε για το θέμα ο Διοικητής της Υπηρεσίας στον Άγιο Νικόλαο, Πέτρος Ζερβάκης, επιβεβαιώνοντας την πρακτική των αυξημένων ελέγχων για τις σοβαρές παραβάσεις. «Η Τροχαία Αγίου Νικολάου στα πλαίσια πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων εντείνει τους ελέγχους της με μηδενική ανοχή στους οδηγούς που διαπράττουν σοβαρές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και η οδήγησή τους καθίσταται επικίνδυνη τόσο για τους ίδιους όσο για τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου», σημειώνει.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπραβο στην ελληνικη αστυνομία ..πανω απο όλα η ασφαλεια του πολιτη ποιος ξερει πάλι απο που ηρθε παλι καμια εντολή για να υσπράξουν λεφτα μια που ειναι κοινο μυστικο οτι πρεπει να κοβουν συγκεκριμενα ποσα αλλιως απειλουν με μεταθεσεις. Α και ας μην ξεχναμε την αντιμετόπηση της αστυνομιας οταν πραγματικα την χρειαζεσαι, οταν σου εχουν διαρηξη το σπιτι που δεν διαθετουν οχημα για να ερθουν ή πρεπει να πληρωσης για αποτυπωματα και βεβαια να μην το διαδόσεις γιατι παντα ειναι στα ιχνη των λυστων και θα σε ιδωποιησουν αν βρουν κάτι ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και βεβαια αναφερομε στους ανωτερους αστυνομικους γιατι οι μικροτεροι απλα εκτελουν διαταγες

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα