Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑναφορά Πλακιωτάκη για την αύξηση εισιτηρίου στη Σπιναλόγκα

Αναφορά Πλακιωτάκη για την αύξηση εισιτηρίου στη Σπιναλόγκα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λασιθίου, κ.Γιάννης Πλακιωτάκης, την επιστολή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου που αφορά σε επερχόμενη αύξηση της τιμής των αρχαιολογικών χώρων στην Κρήτη συμπεριλαμβανομένης και της Σπιναλόγκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνει ότι οι υπερβολικές αυξήσεις θα λειτουργήσουν αντίθετα και καταστροφικά στον τουριστική κίνηση της Κρήτης και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι άλλο παρά η μείωση των εσόδων του κράτους από τον σχετιζόμενο κλάδο. Τονίζει δε, ότι στην περίπτωση της Σπιναλόγκα μία αύξηση της τιμής του εισιτηρίου δεν δικαιολογείται την στιγμή που οι υφιστάμενες υποδομές του χώρου υστερούν και επιδέχονται άμεσης και αναγκαίας βελτίωσης .

Η επανεξέταση του ύψους των αυξήσεων και περιπτώσεων που θα επιβληθούν είναι ένα καίριο ζήτημα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης προκειμένου ο τουρισμός, ο μοναδικός μοχλός ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία τις κρίσιμες αυτές ώρες να μην θιγεί ανεπανόρθωτα, καταλήγει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα