Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΤο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου θα λειτουργήσει και κατά τη φετινή σχολική...

Το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου θα λειτουργήσει και κατά τη φετινή σχολική χρονιά

Από

Ημερομηνία

Το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Ηρακλείου για τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα λειτουργήσει και κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Έτσι, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου, συναντήθηκαν σήμερα στο δημαρχείο της πόλης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης, με τους προέδρους των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων και του δημοτικού διαμερίσματος των Βασιλειών, προκειμένου να οργανωθεί το κοινωνικό φροντιστήριο, που η λειτουργία του στηρίζει παιδιά που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Στη σύσκεψη δόθηκαν κατευθύνσεις για τον τρόπο λειτουργίας, εμπλουτισμού και διεύρυνσης της δομής που βοηθά και στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Επίσης, τοποθετήθηκε συντονιστής για τη λειτουργία των κοινωνικών φροντιστηρίων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, ενώ θα λειτουργήσει γραφείο στο κτήριο της οδού Ανδρόγεω, από όπου θα μπορούν να εξυπηρετούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και επισημάνθηκε, ότι στην προσπάθεια αυτή, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εθελοντές καθηγητές.

Ακόμη, ο δήμος κάλεσε τους εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να προσφέρουν από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να στελεχώσουν τις δομές του κοινωνικού φροντιστηρίου.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα