Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στον Άγιο Νικόλαο

Η 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) διοργανώνει 26, 27 και 28 Αυγούστου, τη 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών, στον Άγιο Νικόλαο. Οι εκδηλώσεις της  ΛΕ.Μ.Α.Ν., θα φιλοξενηθούν στους χώρους της Πλαζ του ΕΟΤ, που παραχώρησε η ΔΑΕΑΝ και θα αποτελέσει μια πρώτη, μεγάλη δοκιμή, για τον τρόπο διαχείρισης του χώρου, μιας και αυτή τη φορά πρόκειται να συγκεντρωθούν εκεί πλήθος μοτοσικλετιστών από ολόκληρη την Κρήτη. Η Λ.Ε.Μ.Α.Ν. έχει διοργανώσει άλλες δύο παγκρήτιες συναντήσεις στο παρελθόν, διαθέτει λοιπόν την εμπειρία αλλά και την ευαισθησία ώστε από το γεγονός αυτό να ωφεληθεί η πόλη ολόκληρη.

Στη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες μηχανόβιοι και μη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος σε καλλιτεχνικά και μοτοσικλετιστικά δρώμενα (συναυλίες Παρασκευή και Σάββατο, μοτο-παιχνίδια, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και πρώτων βοηθειών, καλλιστεία μοτοσυκλέτας κ.α.) εντός του χώρου της εκδήλωσης, αλλά και να εκδράμουν με την παρέα τους ή σε οργανωμένες από την Λέσχη βόλτες σε παραλίες και αξιοθέατα του Μεραμπέλλου.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λέσχη, «αυτονόητο θεωρούμε ότι οι μοτοσικλετιστές είναι μια «φυλή» ανθρώπων που σέβονται το περιβάλλον, τον τόπο και τους κατοίκους του που τους φιλοξενούν και αυτό περιμένουμε από όλους τους επισκέπτες μας να πράξουν και κατά την διάρκεια της 19ης Π.Σ.Μ». Μάλιστα, ευχαριστεί  τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου και ειδικά της περιοχής του «ΕΟΤ» για την κατανόηση και την φιλοξενία και ζητά προκαταβολικά «συγνώμη» για οποιαδήποτε ενόχληση, αν και υποσχόμενη ότι  θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποφευχθεί…

Ν.Τ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα