Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜόνοι μας «τσαλακώνουμε» την πόλη και την εικόνα της!

Μόνοι μας «τσαλακώνουμε» την πόλη και την εικόνα της!

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Είκοσι λεπτά είναι αρκετά για να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος σε ένα από τα περισσότερο ταλαιπωρημένα σημεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου, στη στροφή της Κιτροπλατείας.

Μόνιμο πρόβλημα τα παρκαρισμένα οχήματα, που δεν επιτρέπουν στα λεωφορεία να στρίψουν. Τί και αν έχει κολονάκια, τί και αν έχει σήματα, τον συγκεκριμένο επαγγελματία εκεί τον βόλευε, εκεί το πάρκαρε, χωρίς να ακούει τα κορναρίσματα και να δείξει έστω την καλή διάθεση να το μετακινήσει.

Έτσι επαγγελματίες και περαστικοί, ανάμεσά τους και ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Σγουρός, αφού χρησιμοποίησαν και την κόρνα του ίδιου ημιφορτηγού, χωρίς να δουν καμία ανταπόκριση, το έσπρωξαν προς τα πίσω για να ξεμπλοκάρει η κίνηση.

Στην ουρά είχαν εγκλωβιστεί άλλα τρία λεωφορεία και δεκάδες Ι.Χ.

Είναι μια περίπτωση ενδεικτική του ότι κάποιες φορές από μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και από μόνοι μας «τσαλακώνουμε» την πόλη και την εικόνα της.

ΘΑΝΟΣ Κ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά (και άλλα πολλά) συμβαίνουν εξ αιτίας τής παντελούς έλλειψης αστυνόμευσης. Πού είναι το Λιμενικό? Είναι πολύ δύσκολο να περιπολεί μια μοτοσυκλέτα? Αφού εμείς είμαστε γάϊδαροι και δεν σεβόμαστε ώστε να κάνουμε το σωστό από μόνοι μας ας μάς γράφουν να το κάνουμε από φόβο.
    Αλλά υπάρχει Λιμενικό? Μα τι λέω! Υπάρχει τίποτα σ’ αυτό το κράτος για να υπάρχει και Λιμενικό?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα