Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΤα «Στειακά Δρώμενα», ένας θεσμός για τη Σητεία

Τα «Στειακά Δρώμενα», ένας θεσμός για τη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τα «Στειακά Δρώμενα» του Μανόλη Μιαουδάκη παρακολούθησαν και φέτος πολλοί θεατές.

Η γνωστή θεατρική επιθεώρηση παρουσιάζεται εδώ και 24 χρόνια στην Καζάρμα, όπου φιλοξενήθηκαν και φέτος οι τέσσερις παραστάσεις.

Με στοιχεία από διάφορες μορφές τέχνης, αρμονικά συνταιριασμένα, τα «Στειακά Δρώμενα» αποτελούν θεσμό πλέον για την Σητεία. Παλιοί και νέοι ερασιτέχνες ηθοποιοί με το πηγαίο ταλέντο τους παρουσιάζουν και σατιρίζουν την πραγματικότητα της σητειακής κοινωνίας -και όχι μόνο- ζωντανεύοντας επί σκηνής εικόνες από το χθες και το σήμερα, από την κουλτούρα, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου, πλαισιωμένες με μουσική και τραγούδια, σχεδόν όλα σε έμμετρο λόγο και με τη στειακή ντοπιολαλιά σε κείμενα Μανόλη Μιαουδάκη. Την σκηνοθεσία φέτος υπογράφει η Ελεάνα Καρανδεινού.

Θερμό ήταν το χειροκρότημα των θεατών προς όλους τους συντελεστές, τους ηθοποιούς, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν και βοήθησαν στις παραστάσεις.

Θερμό ήταν και το ευχαριστώ του κ. Μιαουδάκη προς όλους καθώς και προς τον κόσμο, που και φέτος ανηφόρισε προς την Καζάρμα και παρακολούθησε τα «Στειακά Δρώμενα». Δεν έκρυψε και την συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα