Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΤεχνολογία-ΕπιστήμηΤο iPhone 7 παρουσιάζεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Το iPhone 7 παρουσιάζεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Από

Ημερομηνία

Χωρίς να έχουμε ακόμη επίσημες προσκλήσεις από την Apple οι φήμες συνεχίζονται για το πότε η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το media event της για τα επερχόμενα iPhone.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου – κάτι λιγότερο δηλαδή από 4 εβδομάδες από σήμερα.

Ο ίδιος αναφέρει πως τα ανανεωμένα και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές MacBook Pro δεν είναι πιθανό να παρουσιαστούν σε αυτό το event αλλά κάποια στιγμή αργότερα.

Η Apple επίσημα όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις αλλά αξίζει να τονίσουμε πως ο Gurman έχει πάντα πολύ καλές πηγές εκ των έσω της Apple.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass αναφέρει πως τα νέα iPhone θα εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινάνε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Το παραπάνω πρόγραμμα βέβαια με 7 μέρες μεταξύ προ παραγγελιών και διάθεσης στην λιανική είναι κάτι που δεν το συνηθίζει η Apple.

To σίγουρο είναι πως η Apple στέλνει προσκλήσεις για τα event της δύο εβδομάδες πριν αυτά πραγματοποιηθούν κάτι το οποίο σημαίνει πως περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα