Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΟι μαθητές των σχολείων του νομού Λασιθίου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Οι μαθητές των σχολείων του νομού Λασιθίου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων έδωσε η ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Από τους 105.548 υποψήφιους, συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα ΤΕΙ, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 72.973 υποψήφιοι.

Στάθληκαν ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου οι καταστάσεις επιτυχόντων κάθε κατηγορίας και αναρτήθηκαν στα λύκεια του νομού.

Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες. Επισημαίνεται ότι όλοι οι επιτυχόντες στα Τ.Ε.Ι. εισάγονται στο Α΄ εξάμηνο.

“Σήμερα τελειώνει η αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων. Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, που στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους” δήλωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Β. Αϊβαλιώτης.

«Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων.

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα