Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στην πλάζ του ΕΟΤ

Η 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στην πλάζ του ΕΟΤ

Από

Ημερομηνία

Παράλληλα με την σπουδαία διοργάνωση Cliff Diving στην λίμνη ξεκινά από σήμερα με δράσεις που δεν συμπίπτουν χρονικά και η 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στην παραλία του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο.

Πρόκειται για μία εκδήλωση επίσης πολύ σημαντική, καθώς την περιοχή θα επισκεφθούν φίλοι των δύο τροχών όχι μόνο από το νομό και την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη χώρα. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 40 μηχανές εκτός Κρήτης.

Τα μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. έχουν ετοιμάσει ένα τριήμερο στην πλαζ του ΕΟΤ.

«Η συνάντηση των μοτοσικλετιστών του νησιού», αναφέρει ο γραμματέας της ΛΕ.Μ.Α.Ν. Γιάννης Μιχάκης, «είναι ο μακροβιότερος θεσμός, γίνεται κάθε χρόνο από το 1996 και διοργανώνεται σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά. Η ΛΕΜΑΝ θα φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά φέτος τους φίλους της από όλη την Κρήτη και όχι μόνο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει στην πόλη μας και μάλιστα μέσα στον αστικό ιστό της, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολο να δείξουμε ξανά σε όλους τον σωστό τρόπο του μοτοσικλετισμού, της ασφαλούς οδήγησης και της καλής γνώσης των αναβατών. Πέρα από μια συνάντηση και επαφή ανάμεσά μας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουν άλλα πολλά πράγματα που αφορούν την μοτοσικλέτα, να ακούσουν και να δουν και να καταλάβουν τα οφέλη που έχει η μοτοσικλέτα σα μεταφορικό μέσο όσο και σαν τρόπος ψυχαγωγίας και ταξιδιού.

Στην πλαζ του ΕΟΤ θα λειτουργούν περίπτερα, θα γίνονται επιδείξεις καθώς και παιχνίδια που αφορούν την ασφαλή οδήγηση, θα έχουμε και την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ μουσικές συναυλίες με καταξιωμένα γκρουπ και μουσικούς και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ευχάριστα και εποικοδομητικά μέσα στην πόλη μας σαν να είμαστε έξω από αυτήν»!

Εκ των προτέρων ο κ. Μιχάκης ζήτησε τη συμπάθεια και την υπομονή των περιοίκων σε τυχόν πιο ενισχυμένο θόρυβο, που όμως δεν θα ξεπεράσει τα όρια της ανοχής τους.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει και μια μεγάλη βόλτα σε όλη την γεωγραφική έκταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, επίσκεψη στην Σπιναλόγκα και άλλα πολλά.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους, άσχετα εάν έχουν μοτοσικλέτα ή όχι.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα