Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ ηλεκτροφωτισμός του λιμανιού της Σητείας

Ο ηλεκτροφωτισμός του λιμανιού της Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το θέμα που ξεχώρισε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας αφορούσε την έγκριση πρακτικού και κατακύρωση αποτελέσματος προχείρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού ηλεκτρικών εγκαταστάσεων λιμένα Σητείας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα, όπως σημείωσε τόσο κατά την συνεδρίαση όσο και εν συνεχεία σε δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος κ. Θοδωρής Πετρουλάκης.

«Όπως γνωρίζετε, το λιμάνι της Σητείας έχει σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά τον ηλεκτροφωτισμό. Με την καταγραφή και την μελέτη που έγινε στην συνέχεια και  τον διαγωνισμό όπου αναδείχθηκε ανάδοχος για την συγκεκριμένη εκτέλεση του έργου, ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το λιμάνι της Σητείας δεν θα έχει πλέον τα προβλήματα black out που ήταν συχνό φαινόμενο στην χερσαία ζώνη».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 45.000 ευρώ (μείον 10.000 που δόθηκε έκπτωση). Μετά την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και εκτιμάται ότι τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί, όπως ανέφερε ο κ. Πετρουλάκης.

Το έργο μεταξύ άλλων προβλέπει αντικατάσταση πινάκων, καλωδίων, λειτουργία εφεδρικού πίνακα για την άμεση ηλεκτροδότηση σε περίπτωση προβλήματος. «Επομένως θεωρούμε ότι τα συχνά προβλήματα με τον ελλιπή φωτισμό που υπήρχαν στο λιμάνι της Σητείας θα αντιμετωπιστούν και θα εκμηδενιστούν. Άρα επιλύεται ένα σημαντικό θέμα για το λιμάνι της Σητείας», τόνισε ο κ. Πετρουλάκης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα