Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΚατασχέθηκε πλήθος προϊόντων, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνελήφθησαν, χθες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ΑσφαλείαςΧανίων, επτά ημεδαποί (5 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 20 έως 67 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επτά εμπορικά καταστήματα σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση διαφόρων επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν ο 41χρονος, ο 42χρονος, ο 46χρονος, ο 58χρονος, και η 49χρονη ως ιδιοκτήτες καταστημάτων και η 20χρονη με τον 67χρονο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, είδη ρουχισμού, καπέλα. γυαλιά, ρολόγια, ακουστικά) απομίμηση διαφόρων εταιρειών.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα