Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑυτοψία στο οδικό έργο «Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι»

Αυτοψία στο οδικό έργο «Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Κλιμάκιο επισκέφθηκε το οδικό έργο «Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι». Στην αυτοψία προέβησαν εκπρόσωποι του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, της αναδόχου εταιρίας που υλοποιεί το έργο, της ομάδας τεχνικών συμβούλων και μελετητών. Μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης, ο Επιβλέπων και Τμηματάρχης Κατασκευών Μιλτιάδης Τζανάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής της αναδόχου στα έργα της Κρήτης και ο εργοταξιάρχης Βλάσης Φακίτης και Φάνης Μπλατζούκας κά.

Τα μέλη του κλιμακίου «περπάτησαν» κατά μήκος του έργου, το οποίο οδεύει προς ολοκλήρωση. Επίσης συναντήθηκαν και με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Χαμεζίου και τον Πρόεδρο Γιάννη Χρυσουλάκη και συζήτησαν εκκρεμότητες και θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

«Το έργο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Αγαπάκης, «βαίνει προς το τέλος του κι εκκρεμούν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες, όπως διαγραμμίσεις και σημάνσεις.

Επίσης δεδομένου ότι είχαν υποβληθεί αιτήματα από ιδιώτες πολίτες της περιοχής σχετικά με την αστάθεια των πρανών κι άλλα θέματα, εξετάστηκαν ένα προς ένα όλα που ετέθησαν. Τα περισσότερα από αυτά αντιμετωπίζονται με μελέτες, που είναι σε μία διαδικασία ελέγχου κι έγκρισης.

Βέβαια στο πλαίσιο της σημερινής εργολαβίας δεν χωράει το αντικείμενο υλοποίησης αυτών των μελετών, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε στο πλαίσιο της συμπληρωματικής εργολαβίας που έχουμε ζητήσει για τις εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας, μαζί και την αποκατάσταση των πρανών».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα