Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ Δήμος Σητείας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Ο Δήμος Σητείας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από 16 με 22 Σεπτεμβρίου αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την υιοθέτηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής στην πόλη τους.

Το φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας εστιάζει στα οφέλη που προκύπτουν από την έξυπνη αστική κινητικότητα, τόσο στον κάθε πολίτη μεμονωμένα, όσο και στις επιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Δίνει έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς μας επιλέγοντας περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, καθώς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή.

Αυτό θα βοηθήσει την πόλη μας να αναπτυχθεί οικονομικά και να γίνει πιο καθαρή, ήσυχη, ασφαλέστερη, λιγότερο συνωστισμένη και σίγουρα ένα καλύτερο μέρος για να μένουμε.
Ας σκεφτούμε καλύτερα όλα τα διαθέσιμα μέσα που έχουμε για τη μετακίνησή μας και ας επιλέξουμε σωστά την καλύτερη και πιο σύντομη διαδρομή. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στα είδη των μέσων μεταφοράς που χρησιμοποιούμε, εξοικονομούμε χρήματα, βελτιώνουμε την γεία μας και βοηθάμε το περιβάλλον.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα