Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ Εμπορικός Σύλλογος Σητείας για τη ρήξη ογκόλιθων στην παραλία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας για τη ρήξη ογκόλιθων στην παραλία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας αποφάσισε ότι η ρήξη μεγάλων ογκόλιθων στην παραλία της Σητείας στη θέση Πετρά μήκους 400μ θεωρείται σκληρή παρέμβαση που θα αλλοιώσει την αισθητική της παραλίας.

Εμείς σαν απλοί πολίτες αυτής της πόλης νοιαζόμαστε αγωνιούμε και οραματιζόμαστε την ανάπτυξη της γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες.

Δεν είμαστε όμως αρμόδιοι ούτε ειδικοί για να ξέρουμε πια από τις προτάσεις που έχουν συζητηθεί είναι η καλύτερη, αυτό το γνωρίζουν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Παρ’ όλα αυτά όμως η Περιφέρεια και οχι μόνο γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης της ακτογραμμής σε όλη την Κρήτη θα έπρεπε να παρουσιάσει όχι μόνο μία λύση (λιθορριπή ) αλλά και άλλες ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε Δήμος και η τοπική κοινωνία να πάρει θέση και να πράξει το καλύτερο για την περιοχή του.

Εμείς σαν Δ.Σ Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κρίνουμε σαν πιο σωστή και οριστική λύση την μελέτη του Ι.Τ.Ε για την οποία βέβαια μας έχει γίνει και η σχετική ενημέρωση παλαιότερα.

Πρέπει λοιπόν όλοι να πιέσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση, μια και οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες όπως συνηθίζει το Ελληνικό Κράτος και η γραφειοκρατία που υπάρχει.

Όμως το πρόβλημα στην παραλία της Σητείας χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Εκεί πρέπει όλοι εμείς οι πολίτες που αγαπάμε αυτό τον τόπο και τον σεβόμαστε να αφήσουμε τους ειδικούς να μιλήσουν.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα