Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου ενέκρινε κατά πλειοψηφία σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, που θα μας αλλάξουν συνήθειες πολλών ετών.

Όπως μας ενημέρωσε η Αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη, «αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, πριν το Πάσχα, είναι η μονοδρόμηση ως άνοδος της οδού Πολυτεχνείου, που οδηγεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και η μονοδρόμηση ως κάθοδος της οδού Κύπρου, η οποία, ανάλογα που θέλουμε να πάμε, θα μας οδηγεί είτε στην Πλατεία, είτε αριστερά προς την οδό Καπετάν Κοζύρη (ιατρείο Μπετούρα).

Για να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες αλλαγές θα πρέπει να μην υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα στις γωνίες των δρόμων. Γι’ αυτό και θα εφαρμοστούν κάποιες βελτιώσεις σε πεζοδρόμια. Ειδικότερα η γωνία των οδών Κύπρου και Καπετάν Κοζύρη πίσω από την Αγία Τριάδα προβλέπεται ότι θα κοπεί.

Θα γίνει και καλή σήμανση ώστε όλες αυτές οι αλλαγές να είναι έτοιμες πριν το Πάσχα, για να προλάβουμε το καλοκαίρι και τον ερχομό των τουριστών».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ