Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠροτάσεις για δυναμικές αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΒΟΑΚ

Προτάσεις για δυναμικές αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΒΟΑΚ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου ύστερα από δίωρη δραματική συζήτηση γύρω από το ζήτημα του αποκλεισμού του Νομού Λασιθίου από το στρατηγικό σχεδιασμό που εξήγγειλε η κυβέρνηση για ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ από το Καστέλι Κισάμου έως το Ηράκλειο έκανε αποδεκτή την πρόταση του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού να μην συμμετάσχει κανείς εκπρόσωπος του Νομού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης (21-22 Σεπτεμβρίου) εάν μέχρι τότε δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα για συνάντηση των Δημάρχων του Νομού με τον Πρωθυπουργό και δεν υπάρξει σαφής κυβερνητική δέσμευση που θα συμπεριλαμβάνει στο συνολικό σχεδιασμό για τον ΒΟΑΚ και τον Νομό Λασιθίου.

Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν στο θέμα μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λασιθίου του ΤΕΕ Γιώργος Καφφετζάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Εμμ. Πεπόνης, ο πρώην βουλευτής Νίκος Κοκκίνης και άλλοι.

Όλοι όσοι μίλησαν τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ της ανάγκης ολοκλήρωσης μελετών και κατασκευής του τμήματος του ΒΟΑΚ από το ανατολικότερο άκρο του Νομού Λασιθίου ως δυτικά και όχι το αντίστροφο.

N.T.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα